Wasmachines

Vanwege de tweede golf van COVID-19 is muntenverkoop tijdens het spreekuur niet meer veilig. Daarom hebben wij besloten om VANAF 25 OKTOBER wederom digitaal was- en droogmunten te verkopen. Dit doe je via onze waseretterekening: NL96 INGB 0004 4974 43
Noodzakelijk voor een goed verloop is dat je het exacte bedrag overmaakt, en in de omschrijving je je bestelling en huisnummer typt. Anders gaat het langer duren voordat je de munten hebt.
De bewonersvertegenwoordiger opent het account een keer per week, donderdag om 20uur.
Contant geld in onze postbus (245a) is ook een optie, stop het in een enveloppe met je huisnummer en gewenste aantal munten voor donderdag 20uur.
De prijs van een wasmuntje is €0,90
De prijs van een droogmuntje is €1,00

_______
“Bewonersvereniging Goeman” exploiteert twee wasmachines en een droger. Deze apparaten zijn te vinden in de wasserette in portiek nr. 207-239 (in de portiek de eerste deur links). De sleutel van je eigen portiek past ook op deze portiek én op de deur van de wasserette. Het washok is uitsluitend bestemd voor bewoners van de Goeman.

Voor het gebruik van de gemeenschappelijke wasmachines moet je je inschrijven op het wasrooster dat op de deur van de wasserette hangt. Voor de wasmachines en de droger heb je (verschillende soorten) muntjes nodig. Je kunt deze muntjes op het wekelijkse spreekuur elke maandag van 19.00-20.00 bij de bewonersvertegenwoordiger (245) kopen.
Mocht je verhinderd zijn op het spreekuur te komen, dan kun je wasmunten ‘bestellen’ door een envelop met het benodigde geld, liefst gepast, bij de bewonersvertegenwoordiger (245) in de brievenbus te doen. Als de envelop vóór het spreekuur in de bus ligt, dan zullen de bestelde muntjes uiterlijk de vrijdagavond na het spreekuur bij jou in de brievenbus liggen.

De prijs van een wasmuntje is €0,90
De prijs van een droogmuntje is €1,00

Kopen kan op het spreekuur in de woonkamer, op donderdag van 19.00 tot 20.00

Per keer kun je maximaal 8 was- en droogmuntjes kopen. Teruggave van munten kan alleen als de machine dienst geweigerd heeft. Er worden geen munten teruggegeven die verloren zijn gegaan door verkeerd gebruik van de machines of het muntenapparaat. Het bestuur is niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of vermissing van wasgoed. Wassen is dus geheel voor eigen risico!